Het pigment en zijn auteur op zondag 8 november op de Boekenbeurs

Boekenbeurs09

Van 31 oktober tot 11 november vindt in Antwerpen de jaarlijkse Boekenbeurs plaats. Op zondag 8 november zal ik van 15u tot 17u signeren op de stand van WPG Uitgevers België, die zich in Zaal 3 ( nummers 311 en 312) bevindt . WPG Uitgevers staat in voor de promotie en de verkoop op de Belgische markt van de titels van onder meer Querido, de Nederlandse uitgever bij wie Het pigment verscheen.

Wie een ‘signatuur’ – titel trouwens van een van de hoofdstukken van Het pigment – in zijn exemplaar van mijn debuut wil of graag even een praatje slaat, moet op zondag 8 november zeker eens langslopen tussen 15u en 17u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.