Lovende woorden voor Het pigment

In een Knack Extra schreef recensent Lukas De Vos een artikel over de Vlaamse thrillers die zijn uitgegeven sinds de laatste Boekenbeurs en die in aanmerking kwamen voor de Hercule Poirot-prijs 2009.  Je kunt het artikel lezen op de website van Knack Boeken. Lukas De Vos is in zijn artikel erg kritisch over de oogst aan thrillers die verschenen sinds de laatste Boekenbeurs. In zijn met zorg geschreven filippica heeft hij het ook even over mijn debuut Het pigment. Die lovende woorden plak ik uiteraard met veel plezier in dit bericht:

Veelbelovend waren de eerstelingen (in het genre) van Guido Eekhaut en Ludo Schildermans. Laatstgenoemde is ongetwijfeld de origineelste met Het pigment (Q), een lust om lezen voor de kunstliefhebber, ondanks de doorzichtige plot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.